palveleva pyöräliike

Helsingintie 32B, 24100 Salo

MYYNTI:

p. 044-551 2710
myynti@pyorakeidas.fi

HUOLTO:

p. 044-551 2710

AVOINNA:

ark. ma-pe 10:00-17:00
la 10:00-14.00

 

 

TREK POLKUPYÖRÄT

Maailman parhaat pyörät ja varusteet maantielle, maastoon, kaupunkiin ja lapsille

 

trek maasto
MAASTOPYÖRÄMALLISTO

Valloita kaikki maastotyypit helpoista haastaviin maailman parhailla maastopyörillä.
Trek on maailman johtava maastopyöräteknologian kehittäjä. Ei ole ihme, että Trek maastopyörät ovat markkinoiden edistyneimpiä. Trekillä innovaatiot eivät rajoitu ainoastaan kalleimpiin pyöriin. Kaikki pyörämallit on varustettu ominaisuuksilla ja yksityiskohdilla, jotka tekevät pyöräilystä aina parempaa – maantiellä tai maastossa, asfaltilla tai metsäpolulla.
Tutustu Trek maastopyörämallistoon.

 

 

trek arki
KAUPUNKIPYÖRÄMALLISTO
Pyörät, joiden avulla voit viettää autotonta päivää joka päivä. Tavaroiden kuljetukseen, työmatkalle, kuntoiluun, hauskanpitoon.
Trekin kaupunkipyörillä on tarkoitus: tehdä maailmasta iloisempi ja terveempi saamalla ihmiset pyöräilemään useammin. Trek tekee parhaat pyörät kaikkiin tarkoituksiin ja kaikille pyöräilijöille. Trek Pyörät ovat älykkäästi suunniteltuja, hauskoja ajaa ja sopivat työhösi, harrastuksiisi ja elämääsi juuri niin kuin haluat.
Tutustu Trek kaupunkipyörämallistoon.

 

 

trek vapaa-aika
VAPAA-AJAN MALLISTO
Trekin virkistyskäyttöön tarkoitetut pyörät on rakennettu juuri sitä varten, mistä polkupyöräilyssä todellisuudessa on kysymys: pyörän selkään hyppäämisen ja pelkän ajamisen tuottamaan iloon. Rento ja vakaa ajoasento pitää asiat helppoina, ja ylellinen satula sekä monipuoliset vaihteet rohkaisevat jatkamaan pyöräilyä vielä hieman pidempään. Nouse satulaan ja lähde liikkeelle – nauti joka hetkestä.
Tutustu Trek vapaa-ajan mallistoon.

 

 trek maantie
MAANTIEMALLISTO
Intohimoa. Voimaa. Suorituskykyä.
Näiden kevyiden ja nopealiikkeisten pyörien avulla pysyt kärjessä.
Trek on maailman suorituskykyisimpien pyörien valmistaja. Tutkimus- ja kehitystyöosastolla on enemmän resursseja kuin millään toisella pyörävalmistajalla. Työntekijät ovat sitoutuneita tekemään kaikista maantiepyöristämme luokkansa ehdottomasti parhaita aina käsintehdyistä hiilikuitupyöristä kehittyneisiin alumiinimalleihin. Huomaat eron ensimmäisestä kokeilusta aina palkintokorokkeelle saakka.
Tutustu Trek maantiemallistoon.

 

trek fitness
FITNESS MALLISTO
Tämä on suosituin Trekin pyöräluokka ja hyvästä syystä. Kuntoiluun luodut pyörät ovat myös täydellisiä monitoimipyöriä. Kuntoiluväline, kulkuneuvo työmatkoille, lähiön valloittaja – ne sopivat hyvin kaikkeen. Ne ovat tavallisin vastaus kysymykseen ”millainen pyörä minun kannattaisi hankkia?”
Tutustu Trek fitness mallistoon.


 TREK CARE

Kaikkiin uusin Trek -polkupyöriin sisältyy alan paras tuotetakuu ja kanta-asiakasohjelma: Trek Care. Trek Bibycle Corporation tarjoaa jokaiselle Trek -pyörän alkuperäiselle ostajalle huippuluokan takuun ja materiaali- ja valmistusvikoja vastaan täysin ilmaiseksi.
Liittyäksesi Trek Care -ohjelmaan Sinun on rekisteteröitävä pyöräsi. Rekisteröinti on nopea ja helppo tapa suojata suojata uusi polkupyöräsi. Pyöräsi tietojen tallentaminen voi olla korvaamaton apu, jos pyöräsi katoaa tai varastetaan.
Voit rekisteröidä pyöräsi tästä linkistä.

 

puhelin
Soita 044-551 2710 tai tule paikan päälle katsomaan,
niin kerromme mielellämme lisää pyörävalikoimistamme!